Bine ați venit pe SITE-ul WWW.RCCL.RO!

Acest website (numit în continuare “SITE”) vă este oferit de SC WORLD TRAVEL SRL cu sediul în Bucureşti, Sector 1, Str. Dr. Felix, nr. 57, cod poştal 011033 înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/7950/1997, CUI: RO9875158, deţinătoarea licenţei de turism nr. 884 din 25 ianuarie 2019. Vă rugăm să luați la cunoștință că toată corespondenţa privind serviciul de relaţii cu clienţii va trebui trimisă la această adresă.

SITE-ul a fost creat pentru informarea clienților WORLD TRAVEL, utilizarea acestui SITE fiind condiționată de respectarea condițiilor generale de acces și de utilizare de mai jos, precum și de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesați SITE-ul, când îl parcurgeți și îl utilizați, acceptați implicit și necondiționat Condițiile Generale. În cazul în care NU sunteți de acord cu toți acești termeni, NU accesați sau utilizați acest SITE.

În cazul în care Utilizatorul rezervă/achiziționează prin intermediul SITE-ului servicii de călătorie sau pachete de servicii de călătorie pentru alte persoane (beneficiari), considerăm că utilizatorul are acordul acelor persoane (beneficiari) de a acționa în numele lor, în scopul rezervării/achiziționării serviciilor de călătorie și/sau produselor de servicii de călătorie din SITE. Utilizatorul este obligat și singurul responsabil de a aduce la cunoștința acelor persoane (beneficiari) toate informațiile din acești Termeni & Condiții cât și în ceea ce privește serviciile de călătorie și/sau produsele de servicii de călătorie rezervate/achiziționate, respectiv de a obține acordul acelor persoane (beneficiari) în legătură cu acceptarea și asumarea acestor Termeni & Condiții.

Serviciile World Travel – Agent General de Vânzări în Romania și Republica Moldova pentru companiile de croazieră Royal Caribbean International, Celebrity Cruises și Azamara Cruises.

World Travel funcționează ca Agent General de Vănzări în Romania și Republica Moldova al furnizorilor de servicii Royal Caribbean International, Celebrity Cruises şi Azamara Cruises. World Travel vă pune la dispoziţie un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta, verifica disponibilităţi şi de a rezerva online croaziere Royal Caribbean International, Celebrity Cruises şi Azamara Cruises.

Informațiile publicate pe SITE

World Travel oferă prin intermediul SITE-ului informaţii cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm notaţi că informaţiile publicate pe SITE pot fi modificate oricând, fără o notificare în prealabil.

World Travel nu garantează că informația de pe SITE (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință. World Travel nu asigură nicio garanţie cu privire la aranjamentele documentelor de călătorie (paşapoarte, vize, vaccinuri necesare), că informaţia de pe SITE este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.

Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare (cabinelor pe vasele de croazieră) au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora.

Conținutul și fotografiile prezentate pe site prezintă și ilustrează stilul unităților de cazare (cabinelor), caracteristicile generale ale acestora, imaginile fiind orientative și reprezintă doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare.  Vă aducem la cunoștință că acea cabină primită de utilizator în urma rezervării poate să nu corespundă în toate cazurile cu fotografia de pe SITE. 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori. Vă recomandăm să consultați SITE -urile oficiale ale companiilor de croazieră sau să cereți informații actualizate la adresa de e-mail: office@rccl.ro.

Limba de publicare a informaţiilor

World Travel depune toate eforturile ca pe varianta în limba română a SITE -ului, informaţiile relevante  privind serviciile oferite şi termenii aplicabili unui anumit serviciu să fie publicate în limba română, însă datorită faptului că o mare parte a informaţiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervări internaţional, anumite informaţii, condiţii aplicabile anumitor servicii precum şi alte detalii ce pot influenţa utilizarea în bune condiţii a serviciilor oferite să fie în limba engleză. În cazul în care există neclarităţi, vă rugăm frumos să ne transmiteţi un email la adresa: office@rccl.ro pentru a primi lămuriri de la unul din consultanţii noștrii.

Condiţiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuată pe SITE va fi considerată drept intenția Dvs. de a achiziţiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dacă cererea Dvs. va fi acceptată, veţi primi un e-mail de confirmare de la World Travel şi va intra în vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe SITE sunt în funcţie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii şi condiţiile Furnizorului de servicii turistice (incluzând regulile de transport al pasagerilor şi al bagajelor impuse de companiile de croaziere, orele de îmbarcare/debarcare, condiţiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica adiţional Termenilor şi condiţiilor acestui SITE.

Corectitudinea informațiilor privind numele şi detaliile pasagerilor precum şi varianta de croazieră selectată în timpul procesului de rezervare pe SITE este în responsabilitatea Dvs., acest proces fiind unul automat fără intervenţia manuală a agenţilor World Travel. Orice modificare solicitată ulterior rezervării poate implica plata unor taxe suplimentare sau a diferenţelor de tarife. Taxele de modificare încasate de companiile de croaziere se aplică per persoană.

Termenii furnizorilor de servicii turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligaţii, anulări, modificări ale rezervărilor şi restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricţii de altă natură. Unele companii de croazieră pot impune taxe suplimentare cum este Taxa de Îmbarcare întârziată sau Taxa de Debarcare înainte de terminarea croazierei. Aceste taxe sunt, în exclusivitate, responsabilitatea Dvs.

La momentul navigării Dvs. pe SITE, veţi putea observa referiri către diferite condiţii aplicabile ofertelor speciale. Vă rugăm să citiţi cu mare atenţie aceşti termeni dar vă încurajăm să luaţi legătura cu consultanţii World Travel pentru detalii complete.

La momentul rezervării unei croaziere, aveţi posibilitatea de a introduce detaliile numărului de fidelitate în cazul în care sunteţi înscris deja într-un astfel de program al uneia dintre companiile de croazieră Royal Caribbean International, Celebrity Cruises sau Azamara Cruises. Vă rugăm să notaţi că aceste programe de fidelitate se supun termenilor şi condiţiilor impuse de către companiile la care sunteţi înscris. Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactaţi direct companiile la care sunteţi înscris.

Sunteţi direct responsabil pentru respectarea condiţiilor impuse de Furnizorul serviciilor turistice privind timpii de îmbarcare sau a oricăror altor reguli publicate de acestea. Vă rugăm să notaţi că timpul minim de îmbarcare (înaintea plecării) recomandat de companiile de croaziere, este de 90 minute înainte de ora de plecare a vasului din port. Neprezentarea în port sau sosirea cu întârziere la check-in/îmbarcare va duce la refuzul la îmbarcare din partea companiei de croaziere. Documentul  electronic de croazieră (voucher) reprezintă un contract direct între compania de croazieră şi pasager şi orice probleme care intervin în operarea croazierei vor fi soluţionate de către operator la faţa locului.

De asemenea, documentul electronic de croazieră (voucher) reprezintă un contract unic între pasager şi compania de croazieră şi se referă strict la croaziera care apare pe acest document.

Anulări/Modificări

În cazul în care doriţi anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziţionat (şi Furnizorul de servicii turistice permite acest lucru), este responsabilitatea Dvs. de a informa în scris World Travel despre intenţiile Dvs.  Anularea/modificarea se va face în conformitate cu termenii şi condiţiile impuse de furnizorul serviciilor. În anumite cazuri anularea / modificarea anumitor servicii turistice nu este posibilă sau trebuie respectate anumite cerinţe pentru aceste acţiuni. Este responsabilitatea pasagerului să transmită în timp util către World Travel cererea de anulare.

World Travel sau furnizorul de servicii turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea Dvs. fermă în scris. Puteţi anula/modifica rezervarea Dvs. prin intermediul consultanților World Travel în concordanţă cu termenii şi condiţiile furnizorului de servicii turistice.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume atunci când acestea sunt permise de compania de croazieră), World Travel îşi rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acţiune. Aceste taxe diferă faţă de taxele impuse direct de către Furnizorul de servicii turistice. Anumite taxe sunt nerambursabile şi nu vor fi restituite către pasageri. Transferul sumelor de rambursat către clienţi se face în termen de 14 până la maxim 30 zile lucrătoare.

Plată și Modalități de plată

Nu se acceptă alte modalităţi de plată în afara celor prezentate pe SITE la secţiunea “Modalităţi de Plată” şi în condiţiile menţionate.

În funcţie de termenii şi condiţiile impuse de companiile de croazieră la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parţială a unui depozit a croazierei rezervate.

În anumite cazuri, detaliile cărţii Dvs. de credit pot fi transferate către Furnizorul de servicii turistice. Furnizorul în cauză va prelua plăţile pentru rezervările Dvs.

World Travel sau Furnizorul de servicii turistice nu-şi asumă nicio obligaţie de a emite documentele electronice de croazieră sau alte documente de călătorie în cazul neplăţii integrale a serviciilor comandate. În orice situaţie, sunteţi responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua prin transfer bancar, prin depunere în conturile World Travel deschise la băncile ING și Unicredit, cu numerar (în limita condițiilor legale) sau cu carte de credit. Principalele cărţi de credit recunoscute şi prezentate detaliat pe SITE. Dacă rezervarea Dvs. este plătită cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizaţie scrisă din partea acelei persoane şi o copie după un act de identitate al posesorului cărţii de credit şi copia faţă verso după cartea de credit.

În cazul în care emitentul cărţii Dvs. de credit o cere, World Travel sau Furnizorul de servicii turistice îşi rezervă dreptul de a trimite documentele electronice de croazieră sau alte documente de călătorie la adresa Dvs. declarată la momentul emiterii cărtii de credit. Informaţia eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea rezervării, interzicerea livrării documentelor de călătorie şi poate determina creşterea tarifului confirmat. Vă rugăm să vă asiguraţi că detaliile adresei Dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul Dvs. de cont. 

ATENŢIE!

Tarifele disponibile în SITE-ul rccl.ro sunt supuse anumitor condiţii speciale de rezervare şi emitere şi se pot modifica în funcţie de politica de vânzări a companiilor de croaziere. Această regulă se aplică în special ofertelor de croaziere cu depozit nerambursabil. Nerespectarea acestor condiţii de rezervare poate influenţa tariful final al croazierei. World Travel nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificarea tarifară datorită depăşirii termenului limită impus de compania de croaziere.

Utilizarea Site-ului

World Travel nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza SITE -ul şi nici pentru eşecurile generate de carenţa acestor aptitudini.

World Travel nu garantează că SITE-ul nu poate fi afectat de viruşi sau alte acţiuni care pot genera defecţiuni sau alte pierderi. 

Factura

Agenţia va elibera, pentru fiecare rezervare, o factură fiscală, folosind datele de facturare oferite de Utilizator. În cazul în care Utilizatorul nu specifică date de facturare separate, Agenţia va emite factura pe numele plătitorului. 

Conform legilor în vigoare, factura se consideră original fără semnătura şi ștampila Agenţiei.

Obligaţiile utilizatorului

Sunteţi de acord să respectaţi următoarele obligaţii incluzând (fără a se limita):

  • responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele Dvs.
  • aveţi vârsta peste 18 ani şi capacitatea legală de a iniţia acţiuni juridice
  • garantarea veridicităţii datelor furnizate despre Dvs. sau membrii familiei Dvs.
  • neutilizarea SITE-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afişa, licenţia sau reproduce conţinutul SITE-ului cu excepţia utilizării în scop personal şi necomercial a unei singure copii a informaţiei conţinută în SITE.

Interzicerea accesului pe SITE

World Travel îşi rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe SITE fără o notificare prealabilă.

Responsabilitatea World Travel

World Travel nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestor termeni și condiții, din utilizarea defectuoasă a SITE-ului sau a serviciilor de călătorie rezervate şi achiziţionate de pe SITE.

World Travel este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăşi tariful total al serviciilor turistice achiziționate (exceptând cazurile de deces sau accidentele personale a căror valoare nu are limită).

Legături către alte SITE-uri

Acest SITE poate conţine legături către alte pagini web externe şi operate de alte părți implicate.
World Travel nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web şi nu îşi asumă nicio responsabilitate în legatură cu acurateţea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.
Conţinutul acestor pagini web externe nu reflectă produsele, serviciile sau informaţiile furnizate de World Travel. Orice opinii referitoare la conţinutul acestor pagini web externe vor trebui redirecţionate către administratorii paginilor în cauză.

Forţa Majoră

World Travel nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forţă majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenţii guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundaţii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acţiuni industriale care pot afecta World Travel sau pe furnizorii săi.

Modificări asupra Site-ului

World Travel poate modifica design-ul sau conţinutul SITE -ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor de călătorie, baza de date, precum şi alte caracteristici ale SITE -ului.

Copyright şi Marcă Înregistrată

Copyright-ul, drepturile de proprietate şi continutul Site-ului aparţin World Travel. Materialul conţinut pe SITE este proprietatea World Travel, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca aparținând altor părţi implicate. Numele World Travel precum şi celelalte mărci, logo-uri sau elemente grafice conţinute în SITE, logo-ul World Travel sunt mărci înregistrate ale World Travel sau ale afiliaţilor săi. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe SITE pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari.

Nu aveţi niciun drept sau licenţă de utilizare a acestor mărci înregistrate.

Politica de confidențialitate

Sunteți de acord cu utilizarea informațiilor Dvs. personale de către World Travel sau a afiliaților și a altor părți implicate în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de Confidențialitate a World Travel.  Această politică de prelucrare arată cum World Travel colectează și utilizează datele personale pe care le furnizați pe SITE-ul nostru. De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție în ceea ce privește folosirea de către World Travel a datelor Dvs. personale și pașii pe care îi puteți urma pentru a accesa aceste informații și pentru a solicita ca noi să le corectăm sau să le ștergem. Dacă aveți întrebări în legătură cu această politică de prelucrare, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate la secțiunea Contact de pe SITE. Datele personale colectate sunt utilizate de World Travel exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor sale contractuale față de călători, pentru emiterea facturilor, voucherelor sau a altor documente solicitate de ambasade sau companii de asigurare, numai dacă serviciile achiziționate de clienți impun acest lucru. World Travel nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate mai sus.

Politica privind protecția datelor personale

Conform cerințelor REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, World Travel va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Dvs.

Conform REGULAMENTULUI (UE) 2016/679, Dvs. beneficiați de dreptul de informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție și dreptul de a nu fi supuși unui proces decizional automatizat, respectiv dreptul de a va adresa justiției.

Modificări ale Termenilor şi Condiţiilor

World Travel îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii şi condiţiile referitoare la utilizarea acestui SITE, fără notificare prealabilă către Utilizatori. Versiunea actuală a Termenilor și condiţiilor va fi afișată pe SITE din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui SITE după publicarea acestor modificări va constitui acceptul Dvs. cu privire la aceste modificări.

Politica privind utilizarea de Cookie

Cookie-ul reprezintă un fișier de tip “.txt”, oferit browser-ului Dumneavostră de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul Dumneavostră. Majoritatea browser-elor sunt setate să accepte aceste cookie-uri. Dacă nu doriți acest lucru, puteți reseta browser-ul Dvs. să fiți anunțați de fiecare dată când primiți câte un cookie sau să refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important să știți că dacă ați setat browser-ul să refuze cookie-urile, nu veți putea face rezervări în site-ul World Travel. Pe lângă cookie-urile setate de World Travel, SITE-ul nostru folosește serviciile Facebook și Google pentru media sharing și statistici privind accesarea SITE-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la înțelegerea și folosirea serviciilor furnizate sau a tipului de browser. Este posibil ca această terță parte să downloadeze cookie-uri în computerul Dvs. care să-i permită să strângă date statistice referitoare la contentul personalizat și pentru monitorizarea campaniilor desfășurate.

World Travel nu poate controla și nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul Dvs. instalate de o terță parte.

Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici- www.rccl.ro/PoliticaCookies.

Newslettere / E-mail marketing

Vă puteți abona la newsletter-ul World Travel, care vă va fi trimis către adresa Dvs. de e-mail și va include noutăți și oferte speciale precum și alte informații. Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de către World Travel se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis odată cu mesajul email.

Legea guvernantă

Aceşti Termeni şi condiţii reprezintă contractul între Utilizator şi World Travel şi este guvernat de legile din România. În cazul existenţei unor litigii, instanţa judecătorească competentă este considerată instanța Municipiului Bucureşti. În cazul existenţei unor litigii, va fi luată în considerare varianta în limba romană a Termenilor şi condiţiilor.

Politica de returnare a produselor

Conform OG 34/2014 , World Travel nu are o politică de returnare a produselor.

Probleme sau întrebări

Toate problemele legate de site-ul nostru vor fi luate în serios și vom încerca să le rezolvăm în timp util. Pentru orice alte întrebări legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveți probleme vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numerele de telefon menționate la secțiunea Contact din SITE.

Condiţii de garanție/service

Conform OG 34/2014 , condiţiile de garanție/service nu se aplică serviciilor rezervate pe site-ul rccl.ro.

Fiecare turist va găsi în oferta noastră croaziera potrivită

Vizualizați broșurile