Încă de la lansare, în 1969, Royal Caribbean® s-a angajat în redefinirea conceptului de vacanță pe mare și depășirea standardelor existente în industrie, prin continua modernizare și reinventare a flotei sale. Din punct de vedere arhitectural, fiecare clasă succesivă de vase reprezintă o capodoperă, Royal Caribbean® reușind să extindă paleta de facilități, elementele de design și opțiunile de divertisment la bordul vaselor sale.
 
Când vine vorba de lansarea unor atracții unice pe mare, orice este posibil pentru Royal Caribbean® care forțează limitele imaginației pentru a depăși permanent așteptările oaspeților săi. Astfel, pentru prima oară au introdus pe un vas de croazieră activități precum perete de cățărare, patinoar, simulator de surf, tiroliana, carusel sau teren de mini-golf, devenite ulterior, emblematice pentru nivelul de inovație prezent pe toate vasele.
 
Prin programele gratuite pentru copii și adolescenți, Adventure Ocean® și Teens, formulate pe diferite categorii de vârstă – Royal Caribbean® oferă și celor mai mici șansa să aibă o experiență de neuitat la bordul vasului, cu o serie de activități creative, educaționale și interesante ce îmbină arta, istoria, cultura și desenul, desfășurate sub atenta supraveghere a personalului calificat.
Spectacolele fascinante în stil Broadway sau cele de înot sincron și sărituri în apă de la AquaTheatre® și paradele tematice reprezintă posibililitati în plus de a petrece timp prețios alături de familie. Pentru cei dornici de o atmosferă mai exclusivistă și de o viață de noapte animată, Royal Caribbean* le oferă și acestora baruri, saloane, cazinouri și cluburi, care rămân deschise până la primele ore ale dimineții.
 
Prin multitudinea de restaurante disponibile la bord, oaspeții sunt invitați să pornească într-o aventură de explorare culinară cu Royal Caribbean®. Bucătarii inventivi îi vor purta prin toate gastronomiile lumii, prin opțiuni de mese gratuite sau la restaurante cu specific, care oferă sevicii inegalabile și mâncăruri de cea mai bună calitate în locuri unice și captivante.
 
Concepute să satisfacă atât cerințele vacanțelor de familie cât și pe cele ale clienților doritori de aventură, vasele Royal Caribbean® propun o diversitate de itinerarii palpitante, în peste 250 de destinații incredibile din 77 de țări de pe 5 continente. Indiferent de destinația aleasă, oaspeții vor alege exact excursia care li se potrivește, de la vizite la obiective turistice la snorkeling, de la plimbări cu barca la ciclism, de la drumeții la istorie.

Fiecare turist va găsi în oferta noastră croaziera potrivită!

Vezi brosură