Înființată în 1989, Celebrity Cruises® s-a orientat către îmbinarea stilului clasic, elegant al croazierelor de lux, cu facilitățile contemporane, actualizate permanent, redefinind complet conceptul de vacanță luxoasă. Se diferențiază de celelalte companii de croaziere prin cultivarea unei atmosfere moderne, cu servicii personalizate și condiții la nivel de cinci stele.  Fiecare vas este dotat după cele mai înalte standarde, cu locații și facilități impresionante, concepute de cei mai faimoși arhitecți și designeri. Inovatoarea clasă Solstice se caracterizează prin spații deschise și aerisite, cu detalii de excepție, 2000 de metri pătrați de gazon natural, unic pe mare, precum și prin restaurante extraodinare, a căror atmosferă este la fel de atrăgătoare ca și preparatele inspirate din gastronomia internațională. În urma unei investiții majore de 140 de milioane de dolari, vasele din clasa Millennium® au fost revitalizate, adoptând stilul mult apreciat al vaselor din clasa Solstice: un nou decor uimitor, noi restaurante și locații fascinante.   
 
Programul Celebrity LifeSM, disponibil la bord, oferă cele mai interesante activități în materie de gastronomie, distracție sau relaxare, împărțite în patru categorii: Taste, Learn, Revive și Play. Astfel, oaspeții pot afla secretele preparării unui mojito perfect, se pot iniția în arta dansului exersând câteva mișcări de Zumba® pe ringul de dans sau pot învăța de la experții Apple® de la bord cum să își editeze filmul vacanței de neuitat pe un dispozitiv iMac®. 
 
Prin asocierea cu celebrul brand internațional, Canyon Ranch Spa®, lider mondial în promovarea unui stil de viață sănătos, Celebrity Cruises® a introdus la bord un nou concept de spa, cel mai extins și complex, existent pe mare în acest moment. 20 de terapii Celebrity Signature sunt disponibile exclusiv la bord pentru a-i răsfăța și pe cei mai pretențioși dintre oaspeți. 
 
De la vestigii antice la bazare pitorești. De la străzi pietruite și aglomerate la trasee liniștite prin pădurile montane. De la ghețari maiestuoși la plaje sălbatice. Cu o selecție de peste 270 de destinații vizitate din întreaga lume și 10 croaziere palpitante Signature Sailings, itinerariile Celebrity Cruises® din 2019 / 2020 sunt și mai captivante, permițându-le oaspeților să exploreze lumea în stilul unic, Celebrity, la bordul celei mai tinere flote de vase premium din Europa. Carnavalul de la Rio sau Turneul de Golf The Open din Marea Britanie? Oricare ar fi alegerea, cu siguranță va fi una memorabilă. 
 
Celebrity ExclusivesSM reprezintă o gamă largă de excursii special create pentru a descoperi în profunzime fiecare destinație în parte. Pasionații de adrenalină vor putea admira Riviera Franceză dintr-un Ferrari roșu, extrem de rapid, în timp ce romanticii incurabili se vor lăsa cuceriți de peisajele fermecătoare ale Toscanei, privite de la înălțime, dintr-un balon cu aer cald. Și pentru mai multă intimitate, oaspeții vor putea alege să exploreze Golful Napoli și Coasta Amalfitană la bordul unei ambarcațiuni luxoase. 

 

Fiecare turist va găsi în oferta noastră croaziera potrivită!

Vezi brosură