Azamara. De ce Azamara?
 
Conceptul Azamara a fost lansat pentru cei dornici de a explora lumea, experimentând cultura, istoria, specificul culinar și tradițiile destinațiilor, din confortul unui ‘hotel plutitor’ de lux.
Azamara deține trei vase, Azamara Quest®, Azamara Journey® și Azamara PursuitSM, cu o capacitate de cca 700 pasageri, oferind servicii personalizate și relaxarea unei croaziere “all inclusive”. Primele doua vase, lansate în 2000, au fost revitalizate în 2016, cu ocazia introducerii programului Destination Immersion, care propune o explorare mai aprofundată a itinerariilor. Astfel, pasagerilor le este pusă la dispoziție o gamă variată de opțiuni, printre care:
  • Insider AccessSM  – programul garantează o experiență autentică, bazată pe interacțiunea cu localnici și pe vizite la proprietăți private spectaculoase, ferme, mânăstiri și comunități religioase precum și mici afaceri de familie. Astfel, pasagerii pot participa la un antic ritual de degustare a cafelei într-o casă colonială din provincia columbiană Cartagena sau pot învăța vechea artă a picturii batikului, sub supravegherea unui meșteșugar de textile javanez, din satul indonezian Mateseh.
  • Nights & Cool PlacesSM – acest program a fost creat pentru cei care doresc să descopere atracțiile vieții de noapte din diverse destinații, fie că este vorba de a savura un cocktail în One Peking și a admira panorama orașului Hong Kong sau de a participa la o ceremonie religioasă nocturnă pe râul Chao Phraya din Bangkok. Puteți opta și pentru excursii culturale, la evenimente de literatură, film, festivale de muzică sau cluburi de noapte. Cruise Global, Eat LocalSM – un program formulat pentru oaspeții care știu că una dintre cele mai mari plăceri ale călătoriei o reprezintă experimentarea diverselor delicii culinare tipice destinațiilor. Astfel, puteți explora aglomeratele piețe de condimente orientale sau de fructe exotice din Vietnam, puteți degusta vinuri în podgorii toscane, vodkă la distilerii din St. Petersburg sau varietăți de bere la fabricile daneze.
  • AzAmazing EveningsSM, realizat în exclusivitate, este un concept construit în jurul unor evenimente unice din fiecare itinerariu, organizate special pentru clienții Azamara. În acest fel, puteți fi martorii unor spectacole locale desăvârșite, precum Orchestra din St. Petersburg, o reprezentație a culturii Maori la Muzeul Te Papa sau un spectacol deosebit de acrobație din Monaco.
Cele trei vase Azamara navighează în Mediterană, Australia și Nouă Zeelandă, Europa de Nord și de Vest, Canalul Panama, America Centrală, de Nord si de Sud, Alaska, Africa, Asia, “Indiile de Vest” și pe itinerarii Transoceanice. De asemenea, Azamara oferă, în exclusivitate, croaziere în jurul lumii, croaziere tematice și croaziere ale căror opriri coincid cu evenimente internaționale de neratat, precum Festivalul Redentore din Veneția sau Monaco Grand Prix.

Fiecare turist va găsi în oferta noastră croaziera potrivită!

Vizualizați broșura